Svart knallpulverpistol någon?

En svart knallpulverpistol sökes ! Ska användas till massmord på mina små gymnaster aka minibondbrudar.

Jag har tänkt på det här förut, kanske någon annan som också har gjort det ?



Ingen aning om han menar N09B eller inte, men jag håller med. Vi är nog lite egna av oss :)

pöss

JACOB <333333

Nu äre så här.. att HAHAHHAHAHA, när jag laddade upp den förra bilden fick jag se lite opublicerade "konversationer" som jag inte kände igen. Och att printsceena chatter är ju apakul tycker jag så har man laddat upp någon här får man skylla sig själv om fröken An kollar... OCH HAHAHAHAHAHAHAHHAHA JAG GISSAR ATT DET ÄR IDIL SOM PRINTAT DETTA???



I början blev jag lite glad sådär, eller alltså, jag trodde vi snacka om Jacob black i New Moon (dregelobjekt nr. 1 )
Men sen, när mina hjärnhalvor började arbeta tillsammans och fattade jag att vi menade "killen med ryggsäcken" HAHAHAHA smeknamnet har ju självaste idil gett eftersom hon var så himla tänd på han och "örat" i början av gymnasietiden, IF YOU GUYS REMEMBER! Allt hon snackade ooooom... och bananer......

"OOUUH; ÄRE DEN HÄR BLICKEN DU KÖR MED I SÄNGKAMMAR'N?"

Tjohooooo!
An här! Och jag är grymt seg, så ni kan ju vara laddade på ett flumminlägg.
 (raderade texten, hahaha ingen skulle fattat ändå x))


Men ah vi alla vet ju hur Frida Linderbäck i klassen är.. lite sexgalen sådär och ibland kastar hon ju bara ut dom skönaste kommentarerna... hahahahahah.
Såhär va: I fredags fick Skywalker följa med till fredagskalaset (som inledddes av målande koordinatsystem, eller hur IDA?) hahahahahah. Aa ialla fall. Frida knäppte en massa bilder för jag typ.. pallade inte, haha så frida fick bli fotograf i fredags och efter att ha knäppt en grrgrr-bild på rebecka kastade hon ut, detta inläggs rubrik... hehe
Okey det var JÄTTEKUL då men nu blev det ju bara lame... FELÅT! men ah, ni get the point huh? :D



RAAAWR BECKA! ^^

Oöou flygplan! luftens hjältar hela dan!

Blogg och facebook slår novellanalys ganska hårt i baken. Tjohopp


Tjaaaa, Emma här!

Jag tänkte gästblogga lite här, eller vet inte om man säger så. jag är ju ändå en i klassen haha. men jag har en fråga! varför har vi inte veckans KK längre? det tycker jag att vi måste börja med igen!
Hoppas att ni har två underbara studiedagar och inte pluggar ihjäl er allt för mycket.



Hittade en fin bild på fredrik :)
HAHA avslutar med en fin bild på fredrik :)


Gustavo ishh speaking

Tjolahopp tjolahejj Gustavo ishh speaking! haha känns lite werid att skriva i N09Bs blogg menmen det sa att jag skulle göra ett försök! Eftersom LB (lögnar-birre) inte kunde fixa en lokal så blev jag övertalad av Bästa-Pomperipossa att vi skulle vara hos moi!

Så folk som vill och kan tar  530 bussen vid resecentrum 12.33 till lilla lilla (lilla) Åtvidaberg imorn!

Peace out!


Oh happy day (s) !

Becka ska ha två gryyymma dagar! Hoppas resten av N09B också ska det !

Heja Studiedagar !

/komissarie Beck

gymnastik

Jag lyckades pallra mig ner till ljungsbros sporthall idag faktiskt. Även fast jag var en mumie.
Väl nere i sporthallen ser jag N09Bs Becka Noren! Shit va söt hon var!
En riktigt liten gymnast.
Tyvärr hann jag inte se henne tävla (fotbollen kom ivägen... ):(
Men jag såg hennes småungar! SHENA VA GRYMMA
Seriöst man satt där helt livrädd för det var inte direkt övningar som var jättebra för livet. Man trodde de skulle ramla och skada sig .. Men de klara det supebra och gud va grymma! Jag döööör!
Nu måste becka ta med oss till T1 hallen och leka med oss ngn dag! Så där grym vill jag också vara.

LUNCHEN;

Idag fick Fredrik smaka lite, Surt, Neutalt Och Salt i sig.
-på samma gång.

Förra gången var det sockrig mjölk.
VEM VILL FIXA NÄSTA GÅNG? :D

de försvunna bilderna från den försvunna klassen.

HAHAHAHA RUBRIKEN ÄR CÄPÄ. Men ah, klockan är över midnatt, askungen springer ni med en glassko hem, och jag borde egentligen ligga i sängs. Jag sitter faktiskt på sängen nu så det kanske gills? :D
(markoolio är på i bakgrunden!)

 På tal om lite cäpää. FRANSK FILMEN VI KOLLAR / KOLLADE PÅ?
HAHAHAHAHA WHATAHECK??
Jag skäms för att ens ha sett den, nu ska jag skriva en recension på FRANSKA! hahaha.


TRYCK PÅ TEXTEN ÖVER! Den länkar till youtube och det är förhoppningsvis trailern. Jag sökte och blev så rädd här hemma i ensamheten + mörkret utanför fönstret. TÄNK OM EN TOMTE TIITTAR IN! Så jag kollade inte om det var rätt. Men miniatatyr bilden var rätt iallafall.
okey, nu jag är allvarligt rädd. Jag gör ALLTID såhär. Skrämmer upp mig själv. Äckelfilm. Är det någon som vill skriva recensionen MED mig? Psykopat Kirk.

Aja, nu ska ag publicera snygga bilder från de första dagarna! DAGEN VI FICK VÅRA RÖDA VÄSKOR <33333
(Kolla beckas hår! ;o tjusiiigt)







GRRGRRRYMA KLASSMATES I HAVE!
Puss
Godnatt
<3

Stavfel&fluminlägg.se/idilmohammed

Ni ville ha uppdates och det ska ni få!

Jag gick in i salen - det enda jag hörde syremolekyler som sög in och koldioxid som släpptes ut från deras las bocas. 64 ojos stirrade på mig. Jag kände rummet krympa, jag fick handsvett höll på att kollapsa när jag gick in i klassrummet!

Skojar bara, erkänn det lät värsta läskigt! I måndags hade vi idrott, skönt att ha det i en idrottssal. Springa runt, kasta bollar köra lekar. Känna på the-idrott-spirit!

Sen flöt det liksom på. Att ha håltimme äger ju balle! Man pluggar som tusan. Inga läxor nästan, det som gör folkunga unikt är att o'boy kostar 3kr! Alltså 3 fucking riksdaler! Redan köpt ett helt lager och gjort min anstikte känt i cafét!

Sen vill jag påpeka att er operations mobbning sög! Alla har typ kommit fram och sagt: " x sa till mig att jag skulle mobba dig". Sen garvar vi åt det sen snackar skit om x. Liksom jag vinner på de - skaffar new homies. Appråpå snacka skit: An du är famous! ALLA VET VEM DU ÄR! Magkramp i matsalen! HAHAHHAHAHA! Ingen kan slå det.

Appråpå matsalen, man har blivit ft bortskämd i Infokomp. Folk som serverar maten åt dig. Nu är det ta det du vill. Blir typ ett riskorn och inget mer! Ja, An nu kan du mobba mig lite. Jag räknas som lite sär nu. Har fan ingen vitamin/näring eller det man ska ha i blodet och skit. Så nu kan ni kalla mig sjuk, som de flesta gör vardagligt!

Alla ni som kallar mig sjuk, snälla förklara er? Folk börjar säga det oftare .... måste veta..... Då är det ju bäst att fråga experterna eller hur?

Nu ska er sjuka homie göra lite tema-arbete. Saknar er faktist, ibland blir det "omg måste berätta det här" sen vänder man sig om och kommer på "just det det här är inte N09B ....." Det som gör min vardag lite bättre där, är att det finns sjukt snygga killar! JAAAAG DÖR! Sen alla vet vem jag är för jag är den "nya eleven" (leker sådär blyg - ft glad att de hälsa och presenterar sig). Alla 1,2 &3 arbetar tillsammans i tema grejsamojs! OOOOOH tänker 200 svenn:or

Nu måste jag avsluta inlägget! Man vill berätta så mycket för er! Jag saknar er & hälsa Åsa ifrån mig! BYEBYE habibes
(där fick du ett slangord Amanda - guess vad det betyder)

Gullungar!

Hej mina små gulleungar!
Nu är jag här framför datorn igen och bloggar.
Så det kan gå när man inte orkar skriva en rad till på uppsatsen!
Shenamittbena typ.

Om Idil läser detta: Kan du inte skriva ett inlägg här på bloggen så att vi vet hur du har det? Vi är lite nyfikna på om du har blivit emo än nämligen..

Men jag tänkte ge er ett underhållande klipp idag. För egentligen har jag ingen anledning till att blogga men jag gör det ändå. Bloggen måste ju hållas vid liv. Right?


Jag har dålig humor. Men ni måste hålla med om att man blir lite smått
kär i den där nöten!

Charles Darwin tha man.

Jaaddddåå biologi pluggandet är nog igång för hela klassen.
Går det bra för någon eller är alla lika skoltrötta som jag och bara orkar inte?
Ajja tänkte ge er lite skön pluggmusik som funkar för mig iallafall. Tre, fyra eller kanske kanske fem låtar får ni... 

KLICK
KLICK
KLICK

KLICK
KLICK

KLICK

Oj ni fick visst 6 stycken!
Ha en bra pluggkväll och alla (!) måste längta lite till New Moon premiären!



Inget svar!

jag har inte fått svar från eva om historian imorn. Det betyder att ingen vet om vi behöver gå på lektionen imorn eller inte.

Jag och ngra st till tänkte i alla fall inte göra det. Värt risken att få en ogiltig timme. Inte hela världen.

Alla gör som dom vill! :)


Sövmörgön?

Jag har mailat eva och frågat om vi får sovmorgon imorn till 11:40. Biologin är ju frivillig och på historian ska vi förhoppningsvis skriva reflektioner. Får se vad hon svarar. Svarar hon inte så skolkar i alla fall jag :)

hupphupp

Lycka till!

Ha ett bra liv på folkunga Idil Mohammed! :D

Even if the sky is falling down

RIP AMANDAS MOBIL!

jävlar utan liv.

enligt mig är en mobil faktiskt värd en klämd tutte. så till alla er som gillar att ha leggings på er, ha mobilen i BHn!


/Tant Rebecka

GAME OVER!

Adjöööö

I
dag var min sista dag. Fredag den 13! Hemskt att det vekligen är sant men jag har inte själv fattat att jag är en SP1f:are nu. Det låter konstig Idil mohammed Sp1f - jag kommer alltid vara en n09b:are.

Kommer faktist sakna skolan och stämningen. När man hör ett sms-ljud tänker man på TÅRTA! Sista svenska lektionerna vill man bara sjunga fredagsmys! Kommer sakna mina överdriva historier om birres epatraktor (stavfel?). Sakna Isabelles peace-tänkande! Och Nelli hahahahh spicegirl är allt jag säger! Vem i hela världen har Wannabe som ringsingnal!? Skönaste bruden!

Asså ni ska veta hur många gånger jag har skämt ut mig i skolan, som ni inte vet om! Om ni visste skulle jag bli så mobbad! En gång släppte jag en bomb när vi alla stod i hissen! FY vad chokad jag vart ingen märkte. Liksom 20 pers ingen hör! HAHAHA, det är liten del av mina små pinsama situationer. Har lite meddelande innan jag avslutar mitt inlägg:

An: jag ska sluta pressa dig om Arvidsson - det kommer ske men vi vet inte när bara .....
Pygmén: det är inget fel med att vara kort. Liksom du får ju uppleva en helt annan värld där nere!
Fredik: ojojojoj stackars människa, du måste berätta vad du gör på fritiden. För vart fan får du alla skämt ifrån!? Du är unik !
Birre: när alla vi är 18 och är ute i krogen ja då ska vi ha myskväll hemma hos dig!
Ottoson: jag kommer förmodlingen aldrig bli homosexuell men annars så kan jag ditt nr ;)
Amanda: SÖK HJÄLP!
Erik: jag vet att du är lika ond som mig! Du garva åt An's magkramp lika mkt som mig!

Hoppas ni har samma stämning i klassen som nu, tills studenten! (Ni kommer säkert bråka andra i tvåan terminen , värsta catfighten då vill jag ha all infomation!) Vet i fan vad jag ska skriva ..... Blackout ... på bussen hade jag värsta fina citaten att skriva. Nej, men ni är redan saknade! 


lägger ut en ft snygg bild på mig så ni minns mig som en heting!

Förväl N09B & hälsa på mig om ni ser mig på stan! (Går jag förbi - kom med en bitch-slap. Det förtjänar jag faktis .....men inte du becka dig kan man missa lätt)

Novemberdikt

Svenskalektion = diktskrivande.

November

November är sött som mig och dig
Du är min sol en mörk novembernatt
Det är kristallklart och du lyser min värld
November på en parkbänk tänker på katter

//N09B

fredagen den 13

Om ni råkar ramla i matsalen.
Skämma ut er framför den ni gillar.
Få en mensfläck.
Få ut dricka ur näsan.

Ta det lugnt.
Du är inte klumpig.
Det är bara fredagen den 13.

Historia.

Historia lektion. Alla som sitter inne på facebook räcker upp en hand!
iallafalll så tkr jag att den här reflektionen är supersvår. Det är också svårt att hålla koll på läraren så att hon inte ser vad jag håller på med... thihih!

Mediana trivs iallafall i media har jag hört och vi alla är glad för hennes skull! right:D?
Idils sista dag på skolan diag med... Sedan blir hon folkungare.  hoppas allt blir bra för henne med!

Btw. Ni måste hälsa på!!


Pusspusss mina sötnosar

Idil jag hoppas för din egen skull att du ger bananen idag.


GRATTIS KILLAR!






HAHHAHAAHHA SCANNADE JU IN FOTOT! så det va visst lite smutsigt på kortet (a) + jääääääääätte mkt beskurning! he he. Förresten, SMART att stå nära varann på kort(Y)!

MEN HOPPAS NI FICK EN BRA FÖDELSEDAGGRABBAR!!!
KALASKRAMARR!!!




hihihihihihih!!!♥


Erkänner mina fel.

Jaja jag hadeväl fel då... Men jag är iallafalll inte beroende din barnsligaflicka:O<333

MÅNKRISTALLKRAFT FÖRVANDLA MIG!*********

HAHAHA AMANDA!
Först & främst (nu leker jag besserwiesser....) men MÅNTIARAN ATTACKERAR HON MED!! oh shit....
Månkristall, eller månprisman förvandlas hon med!


Och sen! jag har oxå ett youtubeklipp! kolla första 45 sekundrarna om ni inte orkar hela. LYSSNA PÅ VAD HON HETER!!!!!!!!!!!!! HAHAHAH WIII




BZZBZZ HAHAHA VAD KUL!
för Jag slåss för kärleken. Jag slåss för rättvisan. JAG ÄR SAILORMOON och jag ska straffa dig i månens namn!

Måntiara förvandla mig!

Nellie har gett alla tillbaka sitt "jagärlitenochtrorpåmagiskakrafter"beroende tillbaka.
Jag gissar på att vi är en av de barnsligaste klasserna i Linköping.
Ni är bäst!






Imperialismen in my ass, my very slow ass

Alla vi som hatar historia-uppsatsen skapar klubb!


Usch usch usch. bläää


Som ni ser så gör jag allt annat än jag ska.. :(

Hoppas det går bättre för er och att ni faktiskt lärde er något av studietekniken.


Varför Fredrik-the fatguy, var lite röd om kinden idag..

Fredrik: An du är så ful & äcklig.
An: Ahh men du då din tjockis som luktar svett.
Fredrik: Asså man vill bara utrota dej balbalbababla etc etc (lyssnade inte så noga...)
An: Haha, du låter som Hitler! Ska jag måla på en liten mustach? Du lär ju ändå aldrig komma in i puberteten..
Fredrik: ....
An: Haha där blev du tyst!
Fredrik: Ah, men det var väl inget skäl till varför du ska skryta om att du har kommit i klimakteriet?

BITCHSLAP!*




Sedan sprang tjocka Fredrik iväg till bl.a Ellinor och frågade om han var röd om kinden..?
Svar; YEPP det va han.

Still a little bit of your words I long to hear

Jag har försökt och försökt att ladda upp en supernajsig bild a la An picasso (bild= amanda går in i fönstret), men har icke lyckats.
Iallfall bildens naman om fönster kraschen är så sann så. Historian gör mig sjuk och jag gick precis in i fönstret. (vägg låter så vanligt...) Men när allt är tråkigt vad gör man då? MSN ELLER FB. vi lever i en datavärld. Hemskt. Sorgligt. Knäppt. Stört. Kalla det vad du vill.

Eftersom jag inte kunde underhålla er med bilden tänkte jag slänga in två underbara låtar, gamla men underbara! Eller tre. Eller fyra. Nej vi håller oss till två. Kommer nog fler någon annan dag ska ni se.

KLICK
KLICK  en minut in i låten typ börjar sången...



Deppar-peppar-kakor!

Depparkakorna som skulle.. oj jag menade pepparkakorna som skulle fylla igen hålen efter mig och Idil uppskattades! Deppiga var vi alla, litegrann iallafall, och peppar gör jag som fan, för jag vet att media blir kul! :D Så deppar-peppar-kakor låter kanske bättre som namn på dessa kryddiga, sympatiska kakor? Eller vad tycker ni?

Nu lägger jag in en bild på er som jag gillar. Och en till bara för att fylla ut. Den kommer jag nog ha som bagkrundsbild. Ska sätta ihop ett N09Bkollage och sätta som bakgrundsbild när ajg blir som mest depp! Där kom det igen :O Depp, haha :D



 PUUSSHEJ VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA BLAABLAA :D

7daysleft

TJAAAAA!

Kom hem från syo nyss! Ni får stå ut med mig i en hel vecka till. På måndag byter jag helt. Från än äkta N09B:are till en falsk SP1F. Vad ger jag mig in i ....... ?

Nej, men nu till viktigare saker .... Imorgon har vi sovmorgon tills lunchen. Om jag kan schemat rätt så börjar vi tjugo i tolv (11:40). Sov uuuuuut & dröm lite extra, gör vad ni vill på morgonen! Eller just det vi ska ju plugga biologi och historia på morgonen. (Jag ger er makten och gör vad ni vill om ni arbetar flitigt annan dag.).

PS: Chill out i will give him his banan
From you beloved idil mohammed

Dagens citat!

Idil, Isabelle, Nellie, Ida & Micke sitter lägst fram för att ha sin biologi debatt.

"Asså jag föreställer mig er allihopa nakna nu... Jag ska kolla på Sinan hela tiden"



HAHAHAHAHAHAHA ASSÅ IDIL, DIN SJUKA BASTARD (=avkomman av en åsna och en häst ex. alltså en blandras som själv inte kan få avkomma)
hur känns det att veta att du är fertil? :O


VI KOMMER SAKNA DEJ!!!!!♥
HA DET SÅ BRA PÅ FOLKUNGA! MEN DU KOMMER ALLTID VETA ATT DU KUNDE HA DET LIIIITE BÄTTRE PÅ INFOKOMP (a)





PS, här har du ett inlägg till din blogg ;);)












pussssss.

MSN?

TJABBA!

Jag är typ segast.se men har knappt någons msn. Typ Ans, emmas, pygméns, isabelles, dianas, majas & Amandas. Liksom vart är resten!? Så adda mig [email protected] (erkänn värsta mogna msn namnet) Men skriv som en kommentar om du är för cool och adda (H)

C'ya om monday
Countdown 3

Avskedspresent!

Rebecka Norén och Amanda Karlsson slog ihop sina kloka naturhjärnor och
kom på en otroligt vacker avskedspresent till Idil Mohammed.
Presenten är dock inte enbart till henne utan vi förväntar oss
att hon ska dela ut den till någon....






Mååååånga fler bananer bakom.....

För att liva upp stämningen lite...


jag kommer ta steget

Jag sitter och gråter lite när jag skriver det här. Lite känsligt, jag vet. Men det hela är väldigt känsligt.
Sofia did it. Lisa did it. Idili is going to do it. And so am I.
Ja, jag pratar om... ja, det fattar ni nog. Jag skäms lite för att jag klagat på att sofia-och-lisa var svikers,när det trots allt var de som hade rätt. Det var de som visste vad som menades med "göra det rätta".
Jag har stannat i den här underbara klassen just för att den är så underbar. Ni är dom bästa jag någonsin gått med, ingen klass har klått er, verkligne inte förra klassen heller som jag hela tidne trodde hade så bra sammanhålning, förlåt alla i förra klassen men nog vet ni att det är sant. Men ni i nnollniob är äkta och ni är så underbart fina. Gud, jag har lite ångest över det här.
Men det jag och Idil gör nu, det är att vi gör det rätta och det bästa för oss själva.
Jag har bestämt mig. Mitt utvecklingssamtala var skitbrao, fick massa bra creds från lärarna, även om jag vart svag i många ämnen, men ovanligt stark i vissa. Jag har bestämt att byta till Media. Det är det som passar mig bäst, och sam-internationell på folkunga är det som passar Idil bäst.
Kolla, det här handlar om våran framtid, och den bestämmer vi själva över. Jag vet att det är media jag vill gå, det har jag vetat ett tag. Jag har bara inte viljat lämna ER. Ni har vart ända anledningen och ta det med er.
Nej gud, nu gråter jag faktiskt massor. Usch.
Men jag bara tänker på alla fina kvällar med er, alla roliga lektioner, alla skrattanfall och alla roliga kommentarer.
Jag hoppas att medianerna är underbara dom med, men jag vill verkligen itne lämna er!
Men det är min framtid som står på spel, och både jag, Basse, mamma och Åsa pratade omd et här. Det är bäst så. Vi har mixtrat lite med schemanen, kollat vad jag behöver ta igen, osv. Och jag är skitnöjd!
Jag har egetligen ingen ångest över det här för jag vet att jag kommer gilla det och att det är det här jag vill. Jag vill bara att om ni gillar mej och Idil fortfarnde, även om vi byter, bjud med oss ibland! Prata med mej i korridoren, och låtsas inte bara som att jag försvunnit för gott. För jag gillar varende en av er! Och vi går ju trots allt på samma skola fortfarande, och får gustav och mattias vara med oss kan väll jag också få det va?

PussPåEr. <3

VISSTE NI ATT..?

MADELENE [MADELÄÄ:N] i vår klass är grym på schlager & ABBA hits?
hohohohoh, oh yeahhh! "alla toner-alla texter-alla låtar" för att citera lite av mig själv från mi egna blogg..... hahah!

Ialla fall! FREDAG IMORGON! ♥ shit vad veckan gått snabbt! vad säger ni om att försöka dra med erika så att vi kan ha lite fredagsallsång imorgon med? ^^ JAG OOOOOOOORKAR ALDRIG FREDAGS-SVENSKA-PASSEN!!!!



N09B rockar fätt! (det är det madde försöker göra.. rocka på bilden ;) och diana med för den delen haha!)
puss
hej

Ett tecken...

.. på att vi lever.
Aktiviteten på bloggen är väl inte superbra precis men vi har ju såååå mycket annat för oss som att mobba ansiktsuttryckslösamänniskor, pygméer osv osv.
Det går helt enkelt före bloggen. Sorgligt men sant.

En fråga bara.
Vart har veckans KK tagigt vägen :O  halllllååå!
Skulle vi inte gå igenom hela klassen?
An (för du var väl förra???) se till att fråga någon nu annars kmr jag hitta ngn  och ställa dumma frågor.
Så punkt slut!

Pusspusssss vi ses på historia älsklingar<3


HOPPETIHOPP

Hej alla barn nu e det barn program nu ska vi se vad elli och lollo tar fram!

Man tar en liten diana och en liten an och se nu vad lollo och elli kan ...




Hahahhahahahaha inte mycket ... SKOJJA !!!!

// Ellinor och Lollo A i ett hörn

DIANA SAVINA 16 ÅR!!! <3




HAHAH MIN STATISTIK! toppen är söndagen då jag gissar alla kikade in för bilder FÖR ATT JAG LOVADE DET! FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT, hemsk är vad jag är men vi hade gäster o yadayada. SNAART! dom är alltså färdig redigerade ;)






Förresten vad är det för dag idag?
DAGEN DIANA FYLLER SÄXTON ÅR!
ALLA SÄGER GRATTIS OM VI INTE REDAN GJORT DET I SKOLAN! PUSSPUSSSS


vi kör på traditionen att ha med bilden ur klassfotot fast kvallen är crap!PUSSPUSS!

Diana 16!

Det är det väl ingen som har missat, men GRATTIS DIANA !
Puss på 16åringen!

RSS 2.0