When you tried your best and you don't succeed...

Yes, jag är ett Coldplay-fan. Yes, jag älskar citera dom. Yes, rubriken passar nu.

Nejmen hörrenini. Nu när alla (måånga) kan så blir det inget. Eller aa, lokallösa är vi, så OM vi ska göra något är alla beredda med termobyxor och 3 lager sockor? :D Varm oboy & aa... Okey, nu kommer ingen vilja komma va? :(

EDIT: JAG HAR SÄNT UT SMS, JAG TYCKTE DET BLEV BRA! HAHAH FETING STOLT! MEN KOLLA MOBILEN! :D

kort ståre: ses vid rese vid 7! :D vi är runt 17 nu :D

wiiiiiiiiie.
puss.
och
sånt.
<3

amen vafan.....................................................................................................................................

JAG TROR JAG DÖR ! ! FANFANFANFANFNANAFNFANAFNAFNANFNFNNFANNFNFANAFNAFFNANF. NU HAR VI INGEN FUCKING LOKAL LÄNGRE. FAAAAAAAN. DFGHJKLÖÄREWEDJFKBRKGK. CHACHA, JAG SOM PRESIC BÖRJAT PEPPA. MMMMMM. YEZZZZ. VI VAR JU FAN BARA NÅGRA TIMMAR IFRÅN DET NU. HELVETE.

har någon singstar??

TA MED ISÅFALL! :D vore skitnajs ! :D

hallihallå igen :D

HAR NÅGON SINGSTAR? TA MED ISÅFALL! :D VORE SKITNAJS! :D

Amen chaaaa :D
Nu kommer jag med lite goda nyheter! :D Lokalen isn't that small as I thought!
Jag trodde det var ett rum och kök, för det brukade det vara om man hyrde det förrut! Men sedan finns det två rum till som brukar vara låsta, men som nu förtiden är upplåsta så där får vi ju cokså vara!
Snackade med hon tjejen förut, hon sa att vi kan hyra den från vilken tid som helst på dagen fram tills klockan 24.00, då det måste vara tyst för att inte störa dom som bor runt om. Så om vi börjar klockan 6 ? :D

PUSSSSSSS

LÄS INLÄGGEN UNDER OCKSÅ, men tiderna som står här äre som gäller !!!

SLUTFINALEN :)))))

EFTER ALLT KRÅNGEL:

VI SKA VARA DÄR VI SKULLE VARA I BÖRJAN! :D 
Där vi bara fick va 20 pers...

Så det här med bjuda massa kompisar- skit i det. Pojk/flickvän får hänga med för med dom blev vi runt 20 pers om vi räknade rätt. Asså äre typ.. 23 gissar jag väl att vi kan knögla oss. ;) Nee men lokalen är väl inte sååååå liten, det är väl att fröken Uthyrare är rädd om sin lokal, men om hon kommer trycker vi in er i toan, höhöh.

Men skämt o sido.

Tid: Kom vid 8! Massåk gärna bussen, och säg vilka det är så kan ett av lambobarnen guida er rätt från bussen. Det är inte alls långt ifrån hållplatserna :D!
Klädsel: Jag antar att vi fortfarande kör på KLÄ-UT-ER-LITE-IALLA-FALL! :D
Ta med: Ett glatt humör och egen snacks och dricka o sånt. + en tia!

Okey, jag är sjukt trött, sjukt stressad, har precis varit på krismöte i stan med becka,amanda,diana och halva madde... Ni måste fatta att skicka ut mångsms där endast 20% svarar på, eller att att alla bombar sms och frågar hur det går kan va jobbigt. Samtidigt som man måste ha tag på ngn myndig.. Vi är inte tjuriga när vi svarar på våra sms eller nått, för jag vet att jag kan låta det + att jag glömmer massa smilisar! Fast det är för att det är för mycket att hålla reda på!!

Men nu äre klart. NU har vi löst det, och det blev inte som vi tänkt i början.. men NÄSTA GÅNG DÅ TUSAN! :D

okej, pusspuss på er! VI SES IMORRN!!

tjaatjaa

hallå, jag behöver psykiatri.
Mamma gick/går med på dne i lambohov, men problemet är ju att den är alldeles för liten och vi vill ju inte att varken mamma eller hon som äger den(som bor nära) kommer dit.
Men hon går inte med på att hyra ett ödsligt hus, mitt ute i skogen, 200 meter från lambohovsleden dit det inte går bussar och hon vill inte att vi ska vara där det är så.. obefolkat.
Jag försökte övertala henne men hon ville inte ändra sig, så det är så läget ligger till. Hon sa att om vi nu är så många så att vi verkligen inte kan vara hemma hos någon så måste det ju finnas någon annan förälder som kan ta det ansvaret ist för henne. Eller så får vi skjuta upp det tills vi har en lokal, men jag vet för det har jag märkt, att ni vekrlgine inte kan vänta, haha ;)

Så kan ni inte allihopa fråga era föräldrar?

Förlåt, men jag kan inte ändra läget, men ni kan ju ruska upp på e lite istället för att sitta hemma o dega o hjlpa till lite :D Nu menar jag självkalrt tien alla, men ni som inte gjort något och som verkligen vill festa, hjälptill istället ! ;)

PUSSPÅER // HATOBJEKTET Diana   (dumt att ändra andras inlägg (jag saatte bara på strecket alltså!),  men diana ,serri vi hatar dig inte!! du inbilldar dig! ;) / ;/  Asså vi tackar din mamma för den tid hon kunnat ta och allt, grymt av henne att ställa upp från första början! men ibland skiter sig saker och det är okey! och hallå ni andra folks.. vilka äre som ens läser? x) Har inte någon, nån lokal som är mer.. central eller någon som kan kicka u sina päron? okey, jag skojar, desperat liksom (a) aja.... kom med idéer om ni har! :D PUSS!)

Heeej klassen/bloggen

Visste ni att en ankas kvackande ekar inte och ingen vet varför?
Sen så är det så att det är fysiskt omöjligt att slicka på sin egen armbåge!

Det visste ni inte, men det vet jag förstår ni för jag har inget liv just nu och är superövertrött.
Allt det leder till lite dumma sökningar på google. Jaa internet är allltför bra ibland.

Btw, hur många testade att slicka på sina armbågar^^?

Did you really think so?

Hak- resultat !
Inte för att någon bryr sig egentligen, men det dödar lite tid en invalid kväll som denna.

Haka 1: Birre
Haka 2: Fredrik
Haka 3: Gustav
Haka 4: Lollo O

Och alla failade! :)

Btw, Utklädnad på Lördag! Inget extremt, men något i alla fall!

Puss

/Kommisarie Beck

CONGRATTTTS HANNA!






NÅGON FYLLER ÅR IDAG, VEM KAN DET VA?

JO HANNA FYLLER ÅR IDAG, HIPP HIPP HURRA! :D







PGA allt ståhej med festen (vi behöver en myndigs underskrift och blahablaha scrolla ner!!) höll jag ju nästan på att glömma! HANNA fyller ju idag allesammans! GRATTIS BABE önskar vi från N09B! PUSS&KRAM





/an
och övriga n09b'arna

LÄGES-RAPPORT!

HALLÅÅÅÅ!!!

shit vilket kallaballik asså :D
Superspeediga An & Rebecka har varit i farten och hittat en lokal för 600 spänn för 12 timmar och där rymmer ca 30 pers. Liiite dyrare än den förra men 10 pers mer är ändå 10 pers mer liksom. Logiken talar.
Så vi tänkte poom vi kör på den istället? Vill ni veta var den ligger så kan ni ju smsa mig An, så svarar jag hellre där! Hahaa och sen EN SAK TILL.

Vi behöver en myndig person som skriver på när vi får nyckel o sånt!!!
Kan inte alla bara TESTA fråga sina päron/syskon eller nått som skulle gå med på det... eller ääh fråga på ändå :D Haha neeavars men vi behöver behöver 18+ personare! Snnäälla, för klassens skuull? :D
pusspusssss

Becka lägger till : Vi kan ju fråga någon kompis som är över 18, men vi får säkert större förtroende om det är en förälder. Det verkar mer seriöst och vi vill ju inte ha någon ägare som kommer och snokar!

Bara så alla vet så är lokalen rätt liten så man får tyärr inte ta med sig speciellt många. Det kommer ändå bli fullt.
Men det kommer bli grymt ändå! LÖRDAG :D

mer info

Amen hörreni !!
Vi hyr den i mammas namn, och vi bor grann-grann-grann-grannar med hon man hyr dne av, så det blir pinsamt om något händer ! Mamma vet tien om vi får sova där, men enligt mig så lär det ju vara tillåtet då vi hyr den ett dygn. Vi fixar o donar, jag lägger upp mer info så fort jag vet mer !
Vi har bokat dne preliminärt nu, så hon hyr inte ut den till någon annan men nu när odm gör om har dom av någon sjuk anledning satt ett maxantal på de som får vara där, T-J-U-G-O!!!!!!!!!!!!! Döda mig.
skriver sen !


Dont stop me now I'm having such a good time

(Queen - Don't stop me now)

JAG ÄR GLAD!

PeppPeppPepp på lördag!

/GLADA Becka!

SENASTE NYTT

hallåååigen, diana här !
Torsdag - uppbokad. Fredag - uppbokad. Lördag - ledig!
Är lördagen något att ha? Hur många kan?
Det kommer kosta 150, plus 300 som vi får tillbaka dagen efter om lokalen ser OK ut!
Men dom renoverar ena halvan --> vi kommer bara få ha halva lokalen --> värt??

KOMMENRERAAA!!!1


(An lägger till: asbrao diana! om vi gör så att alla kommenterar inlägget under vad man tycker så får alla reda på vad alla säger lixom!! även om ni kan komma eller inte kan! skulle va asnajs, för n09b är ju toppensnoppen klasssen, tjohoo!)

förlåt ♥

asså. hahaha . förlåt.
förstörde dianas fina header mot.. det där. HAHAHA


Men det va någon som sa att jag skulle sätta på smilisar o sånt på klassfotot när vi tog kortet vettni? haha LOL. här har jag gjort det och jag vet inte vad jag ska säga.. MEN DET VIKTIGA ÄR JU ATT ALLA ÄR MED PÅ KORTET NU HUH?? :D

och peppa peppa peppa på halloween partyt! :D hoppas det går bra för diana piluttan ! Och nu kan ni scrolla ner. jag orkar inte skriva mer. Höhö.
smek smack pöss & kössssss

"SEX SÄLJER"

HAHAHA hek-specialer & nu kärleksspecialer.


JAG KÄRLEKAR ER KLASS NNOLLNIOB! ♥








Haha 4 puss bilder & en mer... porrig bild! HAHA

(det vita runt om den sista ska föreställa ångan runt om lixom! nästan som titanicscenen när dom är i bilen ;););) ) HAHA


Men som fredrik sa: sex säljer, så varfgör inte publisha den för alla? :D
SMEK SMACK PUSS&KYSS PÅ ER

HÖR UPP HÖR UPP!

Oooom du vill ha miiiig, nu kan du fååå mig så lääääätt...

Aaaah. Nu var det inte Hellströmmaren som skulle stå i fokus. About FRIDAY SLASH THURSDAY!
Jag ska säga som det är. Herregud. Hatar sånt här. Aaah. Ah, jag och mamma glömde helt enkelt bort o ringa. Förlåt älsklingar, MEN VI RINGER IMORNBITTI JAG LOVAR! HAR STÄLLT IN PÅMINNELSE PÅ MOBILEN, fööörlåt!
mamma mia!!!

Men ni kan ju boka in fredag(!!!!) för då jävlar ska vi göra något :D Eller torsdag eller vad det nu var ni/vi tänkte, men fredag låter bättre för mig!

GAAAHHH JAG ÄR SÅ ANSVARSLÖS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS niärbäst

Idil hade rätt, det blev en good night

Hak-special!


Haka1


Haka 2


Haka 3


Haka 4

Alla andra bilder kommer sen, annars kan man lista ut vems haka som är vems! ;)
Sjukt många bilder kommer iaf när jag har tid.. :) An, Diana, Amanda, Elli mm får faktiskt också ta och lägga upp lite bilder :)

Ngn som pallar kan ju skriva om kvällen också... Värd att komma ihåg tycker jag :)

I gotta feeling

I gotta feeling... (Woohoo)
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good good night

Tonight's the night
Let's live it up
I got my money
Let's spend it up
Go out and smash it
Like Oh My God
Jump off that sofa
Let's kick it OFF

Jag har en känsla att ikväll kommer bli en bra kväll. Eller vad säger ni? Och ni kommer väl? Alla SKA komma right?

Appråpå inget så tycker jag att reklamtionen vid datasalens dörringång har fungerat. Många har verkat hitta hitt! Sen appråpå inget igen så vart jag ass-söt på enskliida foto - fick det idag!


Dem här bilderna bjuder jag på, hahahhahahahahahahahaha sånna bilder borde vara olagliga. Men när det gäller utseende så följer jag gaybloggens motto: Det finns inga fula människor - bara lata

1. Förra årets foto
2. Gick runt med "halv-afro" tyckte det var ass-snyggt (hahahaha vad tännkte jag med)
3. Brukade ALLTID menar ALLTID ha uppsatt hår sen när jag börja gymnasiet "skulle jag förändra mig själv" vilket blev alltid ha utsläppt hår xD
4. Från oktober - mars hade jag alltid mössa! Verkar att det blir iår igen :P
5.  Någon period i 8:an jag nästan vart emo! (HAHAHAH kill me)
6. HAHAHHAHAHAHHAAHA INGA KOMMENTARER!






After fall comes Santa

Mobilbilder (Y)... äh.




icas egna varor...

Hela N09B har nu engelska och alla tycker att det är super kul..  eller kanske inte?
Iallafalll så tycker jag att hela klassen ska börja tänka på något som vi kan göra imorgon kväll!
Några förslag?

Snart höstlov och jag längtar faktiskt inte så jättemycket!
För en hel vecka utan "oss":o
Ingen träningsvärk i magen av för mycket garv...
Sorgligt..

Men nu till något SUPERBRA!
Gissa vad som händer imorgon?
Tårta, tårta, tårta, tårta.
Alltså ingen frukost imorgon utan spara era magar till all tårta!
Mummmmmssss

Men nu back to english!
PUSS

tjaaa

MAGRUTOR BEACH 10!:D


Är alla i klassen kvalificerade för att vara naturare, det är frågan. Att vara eller inte vara?

Jag nämner inga namn, men vem vet inte som 16åring vilket håll skuggan går?  Om du har en gatlampa till höger om dig, på vilken sida om dig själv är då din skugga?

Som sagt inga namn. (den här personen har även fått ett rykte som aningen pervers. Hon har även skumma idéer om att odla genmanipulerade bebisar.)

Krig var det va?

[jag hade massa fina bilder, men det funkar inte! :( ]

/b-b-b-bäääst

Är det bloggkrig du vill ha An?

Vem kallar du kåt ? Tror du inte att jag fattar dina "dolda budskap" i din blogg? Notera bananen. Ja ni fattar ........ eller så fattar ni ordentligt ........



Fröken An rättar till.

Alltså, ärligt Idil. Du borde bli skvallerjornalist. HAHAHAHA. Dom frågorna där nere? Jag svara inteee så. Hahaha du är störd.
Sanningen jag sa var att jag inte kunde välja mellan Nv2 & Nv3.
1) För att jag inte känner någon i Nv3, eller i så fall skulle det va Svenne, vår fadder men honom såg vi typ... den första veckan och någon kväll i trädgårn.. så aa.
2)I nv2 går min hjärtkrossare sa jag. DÄRFÄR kunde jag inte heller välja Nv2. HAHAHAH dessutom går (inte rädd att peka ut) TILDA KINDSTRAND i Nv2. Hon & Idil äre som har kokat ihop alla störda straff. Pussa Jacob Arvidsson med bildbevis? ANtingen kommer jag bli anmäld för sextrakaserier eller helt enkelt stalker.. Jag menar SKA JAG KOMMA UT DÄR, BE HONOM VÄNTA SÅ JAG SKA PUSSA HONOM MED EN KAMERA I HANDEN? gosh.......

3) BARA FÖR ATT DU IDIL ÄR SÅ HIMLA KÅT PÅ "LÅTEN" DU LÄNKA, BETYDER INTE ATT ALLA ÄR DET. HAAHAHHAHAHAHAHA!!


Ialla fall så vill jag hälsa folket att jag hare bra här hemma med Pippi Långstrump på teven. HON
ÄGER! Vet inte om jag kommer imorgon men jag tror det. Någon måste ju liva upp hissen. He-he.

Nu slänger jag in en bild på Fredde & Birre, där fredrik FÖR EN GÅNGSSKULL inte posar. eller aa, inte KAN posa. hahah! ;)


I Knöw you miss me, XOXO. hahaha.

veckans KK

Jag går rakt på sak och tar Sinans plats och väljer veckans kk. För det tar en himla tid. Veckans KK blir An Nguyen. Du vet hon långa, jobbiga & tröga människan i vår klass?




Säg den snuskigaste mening du kan:
 - citera mig nu då: för att säga något snuskigt till någon måste man veta vad den andra går igång på. Att säga "stick it in, pleaaaaaaaase" hjälper bara 80% av situationerna.

Vem är den snyggaste killen på vår skola (ej ngn i N09B):
- Du vet redan vem, han med ryggsäcken + keps då och då!

Favorit ord:
- jag dör & typ
(helt ärligt, An dör typ flera gånger per dag. Hon får Jesus se ut som en amatör!)

Hon fattat inte att hon är veckans KK. Efter jag har bett om bild(er) och frågat frågor, vilken dum kurd vi har i klassen! (ringer henne nu och förklara situationen)

Tre snabba:
kamera
/tv&mobil
Oral/vaginalt
Nv2D
/NV3 (- i Nv2d går min hjärtekrossare Jacob Arvidsson men å andra sidan har vi en snygging i 3:an)


Uppdraget (Som jag faktist inte kom på själv - utan fick inside hjälp):
Hon måste sjunga högt varje gång hon tar hissen. För varje gång hon inte gör det så blir hon straffad med "små uppdrag".
1. Pussa han med ryggsäken (bildbevis)
2. Tystna hela matsalen och säga smaklig måltid
3. Gå in till NV3 och dansa ca 3 minuter
4. Inte ha skor en hel dag
massor av saker hon kan gör om hon inte sjunger i hissen eller så kan hon .......

Gå fram till "han med ryggsäken" i lunchen (det ska sitta minst 3 personer med honom) och kolla honom djupt i ögonen och ber om en dejt. Som ska ske utanför skollivet. N09B-fond sponsrar henne med cash - om han tackar ja.

Best I ever had

I say you the fucking best, you the fucking best
You the fucking best, you the fucking best
You the best I ever had, best I ever had
Best I ever had, best I ever had, I say you the fucking

Kommer nynna på den låten hela veckan - så nu kan du lika gärna plugga in låten!




iq befriad korvstroganoff

Biologi lektioner kan faktiskt vara riktigt kul ibland.

IQ befriade Lollo : Kolla! Alla vi har röda datorer!
Vi andra : Wow... intressant du!
IQ befriade Lollo : Ja de är iaf rödare än de andra!

Lite senare, Lollo:  De är fler inne på facebook chatten på kvällen!

Sinan och Lollo börjar prata om gymnastik-folk..
Sinan: Känner du Amanda Persson? Hon är från sturefors.
Lollo: Jo jag känner henne! vadå, är ni grannar?
Sinan: Negrarna?

Hur roligt kan man ha på en biologilektion XD

Tillbaka till genmodifierat livsmedel...

/Kommisarie Beck

SKATTJAKT!

Ett litet sent tack för en riktigt najs fredag!:D
Mina magrutor är snart på plats tack vare alla garvattacker!
Det tycker vi om super mycket faktiskt.

Men nu är det så här att jag behöver hjälp!
En oxe eftersökes. Ja ni hörde rätt en oxe.
Den som hittar en får en belöning eller något!:D

pusssssisss//Amanda


Mysteriska Oxen fortfarande inte funnen

Bara för att jag har så tråkigt just nu så tycker jag att alla ska kolla Dianas fina bilder på FB :)

Dessutom, Hackensack - Fountains of Wayne. Jag kan inte sluta lyssna

Ses imorn N09B :)

/Beck


Det är komplicerat ...

tjabba foks!

Ayoy, igår kväll vilken dag! Har inte skrattat så mycket på länge. Från lunchen till midnatt innan dem sista tjejerna gick hem. Men pallar inte dra allt vi gjorde typ(sanningen är att jag har glömt hälften).

Roligast var iallafall när jag skulle komma på en grej som skulle göra An skulle göra. Jag är så jävla smart, fråga henne hur hon var tvungen och berätta sina känslor till någon som vi alla "känner" (åtminstone vet om). Oherregud vad stolt jag är - hur fan kunde jag komma på en sån magnifik idé!

(appråpå ingenting faaan vad många infokompare som bloggar kan slå vad om att vi har mer bloggar än folkungasskolan)

An kommer säker uppdatera senare med lite bilder o shiiit so peace out!
Idil mohammed


Idoool!

Nu är det fredagsmys om det så är det sista jag gör!!!!

Vi slutade våran skoldag med denna sång, hela klassen + svenska läraren i en och samma kör.
Idol nästa?
Ne va, öronläkaren skulle bli överarbetad isåfall. No nice at all.
Men riktiga idol är ikväll och alla håller tummarna på Tove och Erika åt mig.
Punkt slut och därmed basta. De ska vinna så ärdet bara.

Efter skolan idag så blev det att sätta sigpå espresso house med några treviga människor från klassen.
Riktigt roligt men passa er så att inte Fredrik frågor er om rinnande eller droppande saker... Kan bli pinsamt;)

Sen vill jag tacka Rebecka och Idil som har gjort mig till deras mobboffer.
Ni ska få igen älsklingar jag lovar;)
Öra säger jag bara! MOHAHAH

 Klockan är åtta och jag hoppas att ni nu sitter med massa feta godsaker och myser framför idol. Glöm inte att hejja på Tove och Erika gullungar

Pussspussspuss


Någon som känner en Oxe?

4 tårtor imorn eller inte?

Jag vill ha tårta haha ;)

Nu är det 6 dagar kvar tills höstlovet! Sen kommer en heeel veckas frihet, nice tycker jag :)
Jag, som varit lite efter, har äntligen fått skolkortet. Vilka snyggingar alltså ;)

(Det här var ett tag sen men ändå)
Skönaste kommentaren från Idil:

Blixten på systemkameran de använder till matteprojektet fungerar inte. De frågar en random media kille om hjälp.
Han säger: Jag behöver ta kort på något mörkt.
Idil: Ta kort på mig då!
(Y)

Usch på vinter, man ska kunna bada i Oktober!



/Kommisarie Beck

bilder,bilder,bilder,bilder









An och amanda sitter med sin babybooom och har engelska.
Amanda är klar ´med sitt arbete och helt plötsligt så hittade hon en dator och bilder ifrån matteprojektet - volym och areor!
Kisssssiiieeessss


tomtar.

jag har tusen små tomtar som sitter och hamrar på inne i mitt huvud. Jäkligt ont gör det vill jag lova. Men en bra sak är väl att jag kommer höja apotektes inkomoster pga för mycket ipren shoppande...
Så kan det gå. :D

Ville iallafall bara göra en god gärning idag och ska därför länka(om jag kmr ihåg hur man länkar vill säga) en superduper bra sida till er.
Det är ett måste att läsa den varje dag, er framtid står på spel!

http://www.ditthoroskop.nu

PUSSPUSS


How are you today?

Påminnelse till alla intresserade: Elevrådet idag 14.15 i sal 17!

Påminnelse till mig själv: Fråga aldrig om man får gå på spanskan när man är klar med det man ska göra. Oanade konsekvenser. Utskällning på spanska +muntlig redovisning på en bok som nästan ingen annan är klar med nästa lektion. (Y)

Påminnelse till alla utomstående: N09B är bäst!

Påminnelse till Amanda: Bli inte sjuk för fasen! Och kolla horoskopet!


Jag vill ha gymnasiekatalogen!

Nu är det snart dags för studiestuga! :O :D

Pussklass!

/Beck


godnatt mina darlings!

Eller nej inte godnatt än. Men mycket snart. Jag däckar snart ner på tangentbordet och vem vet, nattligdrömmar kanske gör att jag skriver ner ett och annat i sömnen ? :O  Icke bra, Icke bra.
Och har jag något viktigt att skriva? Nej absolut inte! Tyckte bara att någon måste uppdatera och mina autosomalakromosomer ville att jag, just jag skulle skriva något.

Förövrigt så har jag nyss fått reda på att vi har stora talanger i våran klass!
N09B innehåller nya picasso, nya Tina turner (eller någon annan stor stjärna, kanske brittan spears?), nya cykelmästarinnan(*host* gloapan *host*), nya proffsfotgraferna, osv, osv, osv...
Jaaa vi är då allt en speciellklass. Och me love it!

Ville bara säga det.

En annan sak jag ville ta upp är: blir det någon idrott imorgon?
Eftersom den där saken är samma tid typ:s
ajja det löser sig la på något sätt!:D

Men nu blir det tv och sen sleeeepppieee time!
Rekommenderad godnattsång = honey and the moon - joseph arthur (låten är med i The Oc, och den serien är saknad om ni vill veta!)

Pussss på magen gullungar // Amanda 






Birre+ Fötter= SANT!

"fötterna demonstrerar, fötterna har fått nog fötterna vill ha frihet hääääär i sin egen sko" svängigt?


Biologi (N)

N09B (Y)

:) <3
/BECK


idil's pepptalk

För alla er heterotrofa organismer:

chilla, slappna av nu innan ni lägger er. Tänk att imorgon ska jag göra mit bästa och lite till. Stressa inte nu. Jag vet att vi alla klarar av det. Där tog mitt pepptalk slut .....

Lycka till fellas!


bdb-test

Ni vet bilddagboken (ja, jag hänger där fortfarande då och då) med såg det här klasstestet. Jag var bara tvungen & göra den! enjooooy!


N09B
vem är snällast? Det finns ju ingen snällast precis - alla är lika snälla *host*

vem är roligast? Fredrik är ju ganska rolig, har inte gått en enda skoldag som han ej fått mig & skratta

vem har blivit utslängd? ingen än ........

vem skrattar mest? HELT KLART FRIDA

vem gör bort sig mest? hahahah jag

vem pluggar mest? vet inte

vem är klassens clown?  birre

vem är bäst på fotboll?  Ingenaningen eller joo erik (tror bara det)

vem har snyggast hår? An

vem är trögast? måste jag förolämpa mig själv .....

vem äter mest i matsalen? Hon börjar på D slutar på iana

vem äter minst i matsalen?  me?

vem har bdb?  rebecca, maja & an har jag sett :D

vem är bäst på engelska?  Nina (den enda jag vet som går på spår 4)

vem har skadat dig?  Frågan borde va, vilka har jag skadat? cyklar som en hajiwan till matsalen

vem fjäskar mest? Fredrik, fast på ett ironisk sett

vem skadar sig mest? Birre ser ut som en person som råkar ut för olyckor ofta xD

vem är bäst på idrotten? Erik

vem klär sig snyggast? Maja

vem kan du skratta med? alla

vem bråkade du senast med?  Inget bråk har skett än ... (mowhahahah)

vem var snyggast idag? söndag tyvärr

okej skitdåliga frågor xD


FAIL, FAIL, FAAAAAAAAIL!

TJUBBA!

Mitt i mitt biologi-plugg så frågar jag An om veckans KK klara uppdraget. Men så ser orden som chockera mig rejällt! NEJ! Jag tycker synd om Amanda & Fredrik som klara uppdraget. Fy skäms på dem senaste veckans kk.


Tillbaka till mitt plugg nu ciaaaaaaaaaaaaaao!

http://open.spotify.com/track/18VBqFazvKyM5cGD9kjXbk <------ en ass bra låt! Måste ju dela med mig!

/ IDILMOHAMMED

EN BILD. många ord

Alltså, i fredags porrsurfa hon i skolan. NU det här.....? WTF?


Hej bästa klassen!

Emma här!
Nu ska jag äntligen skriva nånting fast jag vet inte vad :D
Stackars idil och fredrik som är sjuka :( eller aa "sjuk"... han va inte så himla varm i pannan. haha nerå :D

men ajaaaa vad ska ni göra i helgen då sötnosar? :D
btw, ni är bästa klassen någonsin jag älskar er! PUSSSSSS <3

Becka funderar...

Varför har halva lkpg studiedag idag föutom vi?


AMANDA

Tja snyggingar! <3

VECKANS KK!

Jaa, här kommer den ÄNTLIGEN. Jag vet. Jag är ganska dålig här på bloggen. Förlåt. Men nu jävlar ska vi släppa lös lite information om Sinan som ni aldrig trott ni skulle få veta! :D

♦ 1) vilken lärare på infokomp skulle du helst ha sex / strula med?
Sinan svarar: eeh asså... typ... om jag vore tvungen....vene.... typ sassa hon har stora bröst och stor rumpa xD

♥ 2) rumpa eller bröst ?
Sinan svarar: beror på, om hon har stor rumpa & små bröst väljer jag rumpa
stora bröst & liten rumpa så väljer jag bröst.

Men jag ger mig inte så lätt. Antingen eller, eller hur?
Du måste välja!! stor rumpa och stora bröst då??? (eller tvärtom!)
Rumpa lätt!

♣ 3) Om Angelina Jolie föreslår att ni ska ha sex, tackar du ja om hon först tvingar dig att ha sex med brad pitt, om hon sedan har sex med dig ??
Sinan: hahah skulle tacka nej, jag är ju inte bög!

♦ 4) Seriösa förhållanden eller one night stands ?
Seriösa ! :)

♥ 5) myskvällar eller festkvällar ?
fest förfän ! :D eller hur menar du med mys? :P med en tjej eller med kompisar typ ? xD
hahahahahha, flickvän-mys (såklart!) :D
aa men då tar jag mys om det e bara vi två xD (*Diana brister ut i skratt när hon hunnit läsa hit!*) Asso jag och en tjej, en flickvän.

(6))Bonusfråga:
Hur snygg tycker du Megan fox är på en skala 1-100? (vi har ju nämnligen läst i nellies text om sinan att han tycker Megan är supersnygg!)
90!

Roligt för oss tjejer att höra att killar inte bara är intresserad av bröst och festkvällar tycker jag! :D Eller lite lagom kul för mig som har så ful rumpa, men jaja! :D



Uppdraget bestäms i skolan imorgon, och han har en vecka på sig att utföra det, elelr knappt en vecka ! Tills sista lektionen på fredagen!

Och till alla föräldrar som kanske läser detta, hehehe... tro inte för hemska saker om oss! Vi är söta och snälla, egentligen!

CHAAACHAAAA! :D
//Diana Savina. Jappjapp.

DISCO FREAKS



Hey snygga ppl!

Vad händer hos er?? Hos mig är det full städrulle. HAHAH okey ingen fattar och ingen kommer svara på frågan endå.. HAHAAHA

Ialla fall hoppas det är bra med alla! No more sjuklingar right?
Förresten... har ni pluggat på något i helgen? Nästan tomt med sånt ju. SÅ HIMLA NAJS! Fast ioförsig har vi biologiprov snart på typ.. 50 sidor? Det är såhär: ZZZZZZZZZZZZZ. gamofytrar och haploider (N)

Dagen i folkungavallen blev ju riktigt najs! VI SKA VARA LYCKLIGA SOM HAR SÅ BRA LAGANDA! shiiiet asså brudar och killar, vi alla försökte och ställde upp för varann, stöttade varann och teamsprit! :D Jag satt en helkväll med att lägga in lite sånna bilder på FACEBOOK i veckan och det är ju inte alla som har det som kan få taggningar och sånt så jag gjorde albumet öppet för alla och bilderna kan ses http://www.facebook.com/album.php?aid=109673&id=748538653&l=f2a195969d där.Jag vet inte om ni kan kommentera eller inte, men testa dudes ;);)


Och sist måste jag slänga in ett filmklipp. HAHA för att liva upp stämmningen på bloggen lite :D





TACK FÖR MIG. PUSSHEJ!

She's got her arms around every girl's dream

Tänkte jag skulle lägga in lite försenade bilder från en eftermiddag på infokomp.
Bara för att jag inte har ngt annat för mig just nu.


Sedan blev det iväg för att träna för min del :)


Det är något fel på vädret. Usch usch usch.

Hoppas på en kul kväll ändå! Men det ska nog inte blir några problem! ;)

/Beck

RSS 2.0